KAKO IZBRATI PRAVI ALBUM?
Pozdravljeni v ustvarjalnem svetu spominov in neskončnih odtenkov. V svetu, kjer vaše fotografije dobijo stvarno podobo, v svetu, kjer vaši spomini ne zbledijo.

Vesela sem, da si želite shraniti svoje spomine, spomine svojih otrok in družine, vaših nepozabnih potovanj ali posebnih dogodkov v vašem življenju, skupaj z mano.

Naj vam najprej predstavim kaj ponujam in kakšen album vam lahko ustvarim.

Na voljo imate več različnih albumov, tako po velikosti kot po izgledu.


1.) ROČNO IZDELAN MINI ALBUM 

Album je velikosti A5. Album je sestavljen iz 2 platnic in vsebuje željeno število praznih stran za lepljenje vaših fotografij. Platnice in stranice so tematsko okrašene (osnovno ali bogatejše) ali pa po želji tudi prazne. Na eno stran lahko prilepimo od 1-2 fotografiji. Album je vezan z rinkami.

Izbirate lahko med dvema paketoma:
DEKO PAKET (dokončno izdelan album, ki mu vi samo prilepite fotografije)
FOTO PAKET (fotografije mi pošljete preko spleta pred izdelavo albuma, fotografije razvijem in vmestim v album jaz, lahko pa tudi sami razvijete fotografije in mi jih pošljete po navadni pošti)2.) ROČNO IZDELAN ALBUM A4

Album je velikosti A4. Album je sestavljen iz 2 platnic in vsebuje željeno število praznih stran za lepljenje vaših fotografij. Platnice in stranice so tematsko okrašene (osnovno ali bogatejše) ali pa po želji tudi prazne. Na eno stran lahko prilepimo od 1-4 fotografije. Album je vezan z rinkami.

Izbirate lahko med dvema paketoma:
DEKO PAKET (dokončno izdelan album, ki mu vi samo prilepite fotografije)
FOTO PAKET (fotografije mi pošljete preko spleta pred izdelavo albuma, fotografije razvijem in vmestim v album jaz, lahko pa tudi sami razvijete fotografije in mi jih pošljete po navadni pošti)3.) ROČNO IZDELAN ALBUM 30 x 30cm

Album je velikosti 30 x 30 cm. Album je sestavljen iz 2 platnic in vsebuje željeno število praznih stran za lepljenje vaših fotografij. Platnice in stranice so tematsko okrašene (osnovno ali bogatejše) ali pa po želji tudi prazne. Na eno stran lahko prilepimo od 1-6 fotografije. Album je vezan z rinkami.

Izbirate lahko med dvema paketoma:
DEKO PAKET (dokončno izdelan album, ki mu vi samo prilepite fotografije)
FOTO PAKET (fotografije mi pošljete preko spleta pred izdelavo albuma, fotografije razvijem in vmestim v album jaz, lahko pa tudi sami razvijete fotografije in mi jih pošljete po navadni pošti)